TACK!

Nu har jag fyllt och blivit firad till tusen. Jiisses vilken födelsedag jag hade :) ett stort TACK till alla er!! Nu kommer jag inte att använda den här bloggen längre. Jag tar bort lösenordet och länkar till den från min "vanliga" blogg: hannet


PUSS&KRAM


hej från skåne - igen

Står uppkopplad i den gulgröna Rönnehallen i Ängelholm. Dryga timmen kvar till den avgörande SM-finalen i volleyboll mellan Engelholm och Katrineholm. 2-2 i matcher. Psykologiskt övertag för Katrineholm. Hemmaplansfavör för Engelholm. Allt avgörs ikväll.

Det är superkul att vara här. Att få vara med om ett eventuellt SM-guld till Katrineholm. Jag hoppas! Dock har jag och fotograf-Tomas inte oddsen med oss. Går matchen till fem set är den slut 21.15. Och tidningen trycks 21.40. GAHHH! Men det är bara för mig att skriva snabbt :)

Och efter matchen rullar vi norrut, hemåt. Ingen övernattning. Måste ju vara i Hallsta under fredagen. Har hört att det är en 30-årsfest på lördag där ...

Kram på er och håll en tumme för KVK i kväll!!

en vecka, mina vänner

Nu är det nära!
En vecka kvar ...
Jag varvar mellan att känna panik (det är sååå mycket kvar att göra)
med ett härligt lugn (det är luuugnt, en hel vecka kvar ju ...).
tio dagar kvar

Jobbar frenetiskt med musiken till festen.
Är det några låter ni vill höra, dansa och sjunga till?
Hojta till på en gång!!


hej från Skåne

Sakta men säkert vaknar Ängelholm till ännu en solig vårdag. Jag och kollegan Amelie har ätit oss tokmätta på hotellfrukosten och snart rullar bilen 45 min norrut, till Katrineholm.

Vi kom hit till Ängelholm igår eftermiddag, för att  bevaka den första finalen i volleyboll mellan Engelholm och Katrineholm. Hemmalaget vann med 3-1 i set men det var en bra match frå KVK:s sida. Det kommer bli en spännande andra final på onsdag i Katrineholm.

Det är roligt med roadtrips i jobbet. Man får se en hel del, träffa massor med människor. Det är roligt om än segt att åka 90 mil på ett dygn.


kram.

två veckor kvar ...

Nu börjar det närma sig. 14 dagar kvar. Hoppas sombreron är inhandlad :)

Som en påminnelse så klicka här för att hitta lokalen. Klicka här för att kolla vilka som kommer på festen. Har ni missat att anmäla allergier, specialkost etc. gällande maten så skicka iväg ett mejl omedelbums till mig (hannaborglund@gmail.com).


Pöss&kjam!


dålig presentfantasi eller ...

... så behöver jag inget speciellt?! Har hört av flera att jag önskar mig tråkiga saker nu när jag fyller 30. Jo, det kanske är sant men så är det. Tjeckiska pengar är guld eftersom jag och Andreas åker till Prag tre veckor efter festen. Upplevelser i alla dess former är nästan lika guld värt som tjeckisk valuta.

Men hörrni. Saken är ju den att presenterna inte är viktiga. Huvudsaken är att ni kommer och har en rolig kväll med mig!


hjälp!

Jag behöver hjälp, tips, idéer och förslag på hur jag ska lösa musiken på festen. Tanken på att ha spotify gick i stöpet då lokalen inte har internet. Och någon mobilt bredband har jag inte. Vad gör jag?


32 eller 35 ...

Anmälningstiden har gått ut.
Vi är 32 som sagt 'ja' och tre som sagt 'kanske'.
12 som tackat 'nej' och sex som inte svarat överhuvudtaget.

21 dagar kvar och jag längtar ...


RSS 2.0